ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Η τράπεζα αίματος του Σχολείου  καλεί κάθε γονιό και κάθε συμπολίτη να πάρει μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει στο Σχολείο μας στις 12 Φεβρουαρίου μέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 απο συνεργείο του Γ.Ν.Νοσοκομείου Λευκάδας.Αιμοδότης μπορεί να γίνει ο καθένας μας αρκεί να του το επιτρέπει η υγεία του.

Ο υποψήφιος αιμοδότης δεν πρέπει να καταναλώσει αλκοόλ κατά τα προηγούμενα τρία εικοσιτετράωρα ή να έχει κάνει χρήση οποιουδήποτε φαρμακευτικού σκευάσματος κατά τα τρία προηγούμενα επίσης εικοσιτετράωρα.

Το αίμα που θα συγκεντωθεί θα είναι στη διάθεση κάθε αιμοδότη και κάθε συγγενούς του Α΄βαθμού, και κατά ποσοστό που ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας της τράπεζας.

Η τράπεζα θα καλύπτει κάθε μαθητή του Σχολείου αν παρουσιαστεί ανάγκη.

Επειδή η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός είναι σύμφυτα της φύσης του ανθρώπου, καλούμε κάθε συμπολίτη μας να βοηθήσει την τράπεζα και να γίνει εθελοντής αιμοδότης φέρνοντας κάθε φορά και έναν νέο αιμοδότη ώστε κάποια στιγμή η τράπεζα να έχει τόσα αποθέματα που να μπορεί να καλύπτει κάθε συμπολίτη μας που θα έχει την ανάγκη,αλλά η υγεία του δεν του επιτρέπει να γίνει εθελοντής αιμοδότης.

Παρακαλούμε αν θέλετε να δώσετε το παρόν την ημέρα της αιμοδοσίας να μας ενημερώσετε μέχρι την Πέμπτη 11/2/2016 στο τηλ 2645092450

Απο το Σχολείο

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.